Kurs for familie og vennegjengen


Gjør noe gøy sammen og lær noe nytt. Gjør noe sammen som familie, eller en aktivitet for vennegjengen eller kanskje team-buildig for ditt firma.

Du kan velge mellom aktivitets kurs i botanisk trykking, bok-binding eller maleri. Dette er kurs som passer for alle, både store og små - ingen forkunnskaper kreves og alt av materiale inngår.

Kursets varighet er 3 timer, innhold og tidspunkt etter avtale.

Pris pr. person:  500,-

Kaffe og te finnes alltid og ønsker dere å ha med noe å spise/drikke så finnes det både kjøleskap og mikro. Alt legges til tilrette slik at det passer med selskapets planer og ønsker for dagen.

4 - 8 personer

Ta gjerne med forkle :-)

Velkommen til en super morsom aktivitets dag. 

Kursholder  Britt Knoff har sin 5 årige kunstutdannelse fra Nydalen kunstskole, Oslo, og  DTK/Det Tverrfaglige Kunstinstitutt i Bærum. I 2021 ble hun antatt med artist boken "Chain Reaction" på Bærumsutstillingen og i 2021, 2022 og 2023 ble hun antatt med skulpturer fra serien Mellom to dimensjoner samt maleri på Romeriksutstillingen. I 2023 hadde hun en separatutstilling i Ås-kunstforening med bøker, skulpturer og maleri.

Betalingsbetingelser - Plassen er din når kursavgiften er betalt. Avbestiller du kurset 14 dager før tilbakebetales 50% av kursavgiften, avbestilles det 7 dager før tilbakebetales ikke kursavgiften. Kansleres kurset av kursholder tilbakebetales kursavgiften i sin helhet.

Bestilling av aktivitets kurs

Send meg dine kontaktdetaljer og jeg vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.