Bok-binding


Bok-binding kan brukes til så mye; fotoalbum, dagbøker, egenkomponerte bøker, kunstbøker og ikke minst en vakker minnegave - you name it! 


Jeg lager mine bøker selv og ønsker å dele denne kunnskapen med deg. Kurset holdes i mitt atelier i Moss. Du trenger ikke å tenke på hva du skal ha med da alt materialet er inkludert. 
Bestill kurs Bok-binding

Send meg dine kontaktdetaljer og jeg vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.

Kurs i bok-binding går som weekend-kurs.

Det er ikke behov for forkunnskap da kurset er beregnet for nybegynnere. Men har du holdt på litt og ønsker å lære mer er også kurset for deg. Iløpet av kurset binder vi bøker med flere forskjellige teknikker.

I kurset lærer du det grunnleggende for å komme igang med bok-binding.

Du må bare ha med deg klær som tåler litt søl og godt humør, alt annet materiale er inkludert i kursavgiften.

Kurset koster 2900,- inkl. materialer per person.

Maks 6 personer per kurs.

Kursdatoer:

•27 – 28 April 

•24 – 25 August  FULLT 

•12 – 13 Oktober 

Kurset vare fra 11 - 16 begge dager, totalt 10 timer. 

En hyggelig gave å gi eller få, klikk her for å bestille

Kursholder Britt Knoff har sin 5 årige kunstutdannelse fra Nydalen kunstskole, Oslo, og DTK/Det Tverrfaglige Kunstinstitutt i Bærum. I 2021 ble hun antatt med artist boken "Chain Reaction" på Bærumsutstillingen og i 2021, 2022 og 2023 ble hun antatt med skulpturer fra serien Mellom to dimensjoner samt maleri på Romeriksutstillingen. I 2023 hadde hun en separatutstilling i Ås-kunstforening med bøker, skulpturer og maleri.

Betalingsbetingelser - Plassen er din når kursavgiften er betalt. Avbestiller du kurset 14 dager før tilbakebetales 50% av kursavgiften, avbestilles det 7 dager før tilbakebetales ikke kursavgiften. Kansleres kurset av kursholder tilbakebetales kursavgiften i sin helhet.