Bok-binding og ECO-print kurs

Et inspirerende og kreativt helge kurs hvor vi arbeider med botanisk trykking (ECO-printing) første dagen, andre dagen binder vi trykkene til bøker.

Gjennom kurset lærer du de grunnleggende prinsipper for botanisk trykking på papir samt å lage to typer bøker, enkel binding og hardcoverbok. 

Kursene håper jeg inspirerer til  videre arbeider og ide-utvikling om det er på hobbybasis eller til kunstnerisk arbeide.

Kurset passer for alle, målet er å få et kreativt avbrekk i en ellers travel hverdag i tillegg til å lære noe nytt. Her er det alltid hygge og koselig stemning med masse latter og aha opplevelser. Jeg serverer kaffe/te og noe lett å bite i, er det lengre kurs tar du med deg lunch. 

Maks deltakere: 6

Kursavgift: kr 2 900,- inkl. kursmateriell. Nødvendig utstyr låner du av meg.

Kurs dato:

12 - 13 August      kl. 12 - 16 begge dager

Kurset må være 50% belagt for at de skal holdes. 

Det er bindende påmelding, faktura kommer senest 3 dager etter påmelding. Uteblir betaling av faktura ved forfall mister du plassen hvis annet ikke er avtalt.

Ved av melding frem til 14 dager før kursstart refunderes 50% av kursavgift etter det refunderes ikke kursavgiften. Frem til 14 dager før kursstart kan man endre og velge en annen kursdato hvis det passer bedre. 

Blir kurset avlyst av meg kan man velge et annet kurs eller få hele kursavgiften tilbakebetalt.

Påmelding

Medl deg på ønsket kurs, bekreftelse kommer på e-post sammen med kursavgift og kurs agenda/informasjon.

Fint om du skriver mobil nr. ditt i melding