Kurs 2023

Unn deg en kunstpause i hverdagen. 

Jeg tilbyr kurs innen for kunst bok-binding og botanisk-trykking (ECO-printing), samt kreative kombinasjons kurs innen collage, bok-binding og ECO.

Kursene holdes i mitt eget private studio/galleri i Moss, der er det en hyggelig atmosfære med lave skuldre og mye latter.

På kurset serveres kaffe/te med noe enkelt å bite i.

Under finner du min kursmeny, der kan du klikke på ønsket kurs for å få opp informasjon om kurset, datoer, pris og påmelding. BOTANISK TRYKKE KURS FULL PAKKE (ECO-PRINT)

Inspirerende og kreativt kurs hvor vi arbeider ute i min frodige hage. Kursene går som dagkurs, kveldskurs og helgekurs (fullpakke) 

Kurset passer for alle men spesielt for nybegynnere uten / eller med litt erfaring. 

BOK-BINDING OG COLLAGE KURS

Et inspirerende og kreativt helge kurs hvor vi arbeider med kollasj første dagen, andre dagen binder vi de til artist bøker.

Kurset passer for alle både fra nybegynner til de med erfaring. 

BOTANISK TRYKKING OG BOK-BINDINGS KURS

Et inspirerende og kreativt helge kurs hvor vi arbeider med botanisk trykking (ECO-printing) første dagen, andre dagen binder vi trykkene til bøker. I dette kurset trykker vi bare på papir.

Kurset passer for alle både fra nybegynnere til de med erfaring.

Det er kvelds- og dags kurs samt helgekurs, slik at det skal være et tilbud for alle. Kursene må være 50% belagt med påmelding for at de skal holdes. Det er bindende påmelding, ved av melding frem til 14 dager før kursstart refunderes 50% av kursavgift etter det refunderes ikke kursavgiften. Frem til 14 dager før kursstart kan man endre og velge en annen kursdato hvis det passer bedre. Blir kurset avlyst av meg kan man velge et annet kurs eller få hele kursavgiften tilbakebetalt.